La comentada referència de Bad Bunny a una actriu catalana

per Redacció, el 12 de maig de 2022 a les 10:21
El passat 6 de maig Bad Bunny va publicar el seu últim disc "Un verano sin ti", el qual està tenint molt èxit a plataformes com Spotify i Youtube. El seu últim projecte inclou col·laboracions amb Rauw Alejandro, Bomba estèreo, Tony Dize, The Marías i Chencho Corelone.

Les lletres de Bad Bunny no deixen de sorprendre'ns i la cançó "Tití me preguntó" ha estat de les més comentades entre els seus fans. Molts asseguren que quan el cantant parla de "La de Barcelona que vino en avión / Y dice que mi bicho está cabrón" es refereix a l'actriu de cinema per adults Claudia Bavel, a la qual ja havia dedicat alguns versos anteriorment.

Així ho confessava l'actriu en un directe de Stereo, on explicava que es van quedar tota la nit abraçats, tot i que ella esperava que el cantant la fes fora. De fet, l'actriu va confessar que va "al·lucinar amb tot el que va passar aquell dia" i assegurava que altres cançons tenen referències específiques a ella.

Però aquesta no és l'única referència que podem trobar a les cançons del cantant:

 



 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: