Logotip de Adolescents.cat

Aquestes famoses actrius seran parella en una exitosa sèrie

per Redacció, el 12 de maig de 2022 a les 13:14
L'exitosa sèrie 'Only Murders in the Building' està a punt d'estrenar la seva segona temporada i, com ha explicat el seu productor John Hoffman, arriba amb algunes sorpreses.

Sembla que aquesta temporada comptarà amb la incorporació de Cara Delevingne, que interpretarà a Alice, la parella de Mabel (Selena Gomez). Les dues actrius són amigues des de fa anys i ara tenen la sort de treballar juntes en aquest projecte. Hoffman ha explicat a Vanity Fair que va ser increïble que les dues es coneguessin i se sentissin tan còmodes treballant plegades.


La sèrie 'Only Murders in the Building' narra la història de tres amants del crim interpretats per Selena Gomez, Steva Martin i Martin Short. Els protagonistes són veïns que s'uneixen quan un assassinat es produeix al seu edifici. Tots tres intenten descobrir la veritat del crim i aviat s'adonaran que el culpable podria estar vivint entre ells.
 

El productor ha confessat que està molt content de l'acollida que va tenir la primera temporada de la sèrie, ja que assegura que "tots van treballar amb molt d'amor i professionalitat en temps extraordinaris". La segona temporada s'estrenarà el 28 de juny i la podreu trobar a Disney+.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: