Logotip de Adolescents.cat

Així és el nou Satisfyer (i la seva forma potser us sorprèn)

per Redacció, el 12 de maig de 2022 a les 13:19
La demanda de joguines sexuals ha incrementat molt en els últims anys, sobretot durant i després de la pandèmia. Segons un estudi realitzat per la companyia Atida Mifarma, actualment es compren el triple de productes que el 2019.

I quin és l’objecte eròtic més venut? Com segurament ja esperàveu, el Satisfyer. L'estimulador de clítoris continua sent la joguina sexual amb més èxit després de diversos anys en el mercat. Ara bé, el que molta gent no sap és que existeixen altres versions d'aquest famós article. 

 

És per això que últimament la marca està promocionant algunes d’aquestes alternatives menys conegudes com ara el Satisfyer Sweat Treat. Es tracta d’una joguina amb forma de gelat –per això n’estan fent promoció ara que ve l’estiu- que també serveix per estimular el clítoris. 


Aquest objecte, a diferència de la versió clàssica, compta amb unes làmines de silicona que ofereixen una sensació similar a la d’una llengua. A més a més, té 11 programes diferents de rotació i cada un amb diverses intensitats.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: