Logotip de Adolescents.cat

Quants diners costa participar a Eurovisió?

¡

per Redacció, el 13 de maig de 2022 a les 09:15
El proper dissabte al vespre es paralitzarà Europa. I no per res dolent -en principi-, sinó pel concurs més important de música al continent: Eurovisió. El festival celebrarà la seva 66a edició convertit en un gran fenomen de masses que el segueixen per televisió mentre el comenten a les xarxes socials.

Com tot, Eurovisió té un cost. En el cas d'Espanya, representada per la catalana Chanel, la xifra puja a més de 600.000 euros. Concretament, el pressupost de RTVE per a l'esdeveniment és de 637.984,18 euros, una quantitat similar a la de l'anterior edició, segons avança Escplus amb dades consultades al portal de transparència de la cadena pública.

 

L'informe també detalla els preus per categories. La partida més elevada és, amb diferència, la de retransmissió de la gala: 302.156,84 euros, en total. Això és el que es paga a la Unió Europea de Radiodifusió pels drets d'emissió.


Els següents apartats més cars són l'artístic -69.300 euros-, el lloguer d'equips i altres -52.500-, dietes i allotjament -36.956-, transmissió internacional -25.000- i ambientació i vestuari -24.000-.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: