Polèmica entre Selena Gómez i Hailey Bieber

per Redacció, el 13 de maig de 2022 a les 10:45
Selena Gómez ha estat motiu de debat a les xarxes socials. Alguns usuaris han acusat la cantant de riure’s de Hailey Bieber per publicar un vídeo en què mostrava la seva rutina facial en to clarament irònic. I és que l’artista va difondre aquest vídeo cinc hores després que Hailey Bieber pugés una gravació promocionant la seva nova línia de cremes 'Rhode' per a la pell de la cara.

 
@selenagomez

 

♬ Dreams (2004 Remaster) - Fleetwood Mac
Algunes persones van creure que Selena Gómez estava imitant i rient-se de la model i això va provocar una allau de comentaris negatius en el seu tiktok. Hores més tard, l’artista va demanar perdó i va assegurar que el seu vídeo no era cap imitació ni anava amb cap mala intenció. A més a més, va desactivar els comentaris per deixar de rebre hate per part d’algunes persones.


 
@haileybieber

GRWM in Chicago pt. 1 🤍✨

♬ Indian Summer - HOAX
I és que, tot i que fa més de quatre anys que la cantant i Justin Bieber van posar fi a la seva relació, encara hi ha qui creu que ella li guarda cert rancor tant a ell com a Hailey Bieber, la seva esposa. Sigui com sigui, Selena Gómez mai ha criticat públicament la model i en més d’una ocasió ha assegurat que no entén “les dones que ataquen altres dones”.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: