Aproven la primera roba interior pensada per a practicar sexe oral

per Redacció, el 19 de maig de 2022 a les 06:00
L'Administració de Drogues i Aliments (FDA) dels EE.UU. ha aprovat la primera roba interior femenina pensada per protegir contra les infeccions de transmissió sexual.

Es tracta d'unes calcetes de la marca Lorals fabricades amb làtex i amb gust de vainilla pensades per practicar sexe oral. Com ha explicat la seva desenvolupadora, Melanie Cristol, les calcetes són tan fines com un preservatiu i formen un segell a l'interior de la cuixa per retenir els líquids. Cal tenir en compte que només es poden utilitzar una vegada (igual que un preservatiu).

 

Les calcetes es vendran sota el segell de FDA amb la finalitat de protegir contra infeccions com l'herpes, la gonorrea i la sífilis, que es poden transmetre a través del sexe oral. I, com afirma la directora de l'oficina de FDA "l'autorització d'aquest producte per part de FDA brinda a les persones una altra opció de protegir-se de les ETS durant el sexe oral", ja que fins al moment només existia una làmina prima de poliuretà que se subjectava amb la mà i feia de barrera entre els genitals i la boca.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: