Logotip de Adolescents.cat

Les contundents paraules de Chanel després de quedar tercera a Eurovisió

per Redacció, el 15 de maig de 2022 a les 12:04
Chanel Terrero, la cantant, actriu i ballarina catalana que ha revolucionat Eurovisió 2022 amb el seu espectacular SloMo ha aconseguit fer-se amb 459 punts i acabar en la tercera posició, la millor en 25 anys.

Milions de televisions europees han seguit (i gaudit) la gala d'aquest 2022, ​que s'ha celebrat aquest dissabte a la nit a la ciutat italiana de Torí. La 66ena premiada ha estat la ucraïnesa Kalush Orchestra i el seu Stefania, un emotiu homenatge a les mares dels combatents que ha enamorat el públic de la ciutat amfitriona i de casa. 


Aquestes han estat les paraules de la cantant després de la final d'Eurovisió: "Honestament, com he dit moltes vegades, jo no treballo pels altres, treballo per a mi i per al meu equip. No vull saber res de mala energia i si s'han tancat boques, ha estat per una cosa natural", ha assegurat en referència a la polèmica que hi va haver amb el Benidorm Fest.

En aquest sentit, també ha volgut llançar aquest missatge als qui criticaven la lletra de la cançó: "Dels covards no s'ha escrit res i nosaltres hem tirat amb l'art cap endavant, hem apostat per ell, perquè no es pot censurar".


 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: