El menú de la plataforma | Europa Press

Netflix prepara novetats importants (i segurament no t'agradaran)

El menú de la plataforma | Europa Press
per Redacció, el 16 de maig de 2022 a les 11:18
înicicentrareport]Publicitat en una plataforma d'streaming de pagament. Polèmica decisió de Netflix, que intenta revertir la crisi que travessa la multinacional després de perdre 200.000 subscriptors en el primer trimestre de l'any i tenir una previsió de pèrdues de gairebé 2 milions per al pròxim any.

En una informació revelada pel The New York Times, la companyia té la possibilitat sobre la taula d'inserir anuncis al seu servei abans que s'acabi el 2022. La mesura, però, no s'implementarà a tots els usuaris: Netflix busca una fórmula que li permeti crear una quota molt més barata que les que ofereix actualment, però amb publicitat.

Futures mesures: no es podrà compartir compte i modificació de quotes


Netflix ha decidit posar fi al fet de poder compartir un compte entre diverses persones a nivell global i han volgut prohibir el fet de compartir contrasenyes. Com ho faran? Amb un pagament extra i el reconeixement de la IP dels usuaris. És a dir, fer servir la visualització de 4 pantalles a la vegada estarà pensat per a consumir contingut en un domicili des de diferents habitacions.

Això pot trencar l'estabilitat de desenes de milions de persones, que comparteixen la plataforma i el seu pagament amb parelles, amics, familiars llunyans o companys de pis que viuen situacions diferents. Encara que la companyia estimi que fins a 100 milions de persones comparteixen contrasenyes, la mesura se'ls pot girar en contra i perdre centenars de milers de subscriptors en els pròxims mesos.