Mesures per reduir l'efecte hivernacle (proposades per alumnes d'un institut de Catalunya)

per Redacció, el 16 de maig de 2022 a les 12:24
Durant el curs escolar 2021-2022, els alumnes de l'Institut Les Vinyes de Santa Coloma de Gramenet han participat en el projecte "Escoles For Future! Complim la Llei 16/2017!", un programa de conscienciació ambiental.

El passat 12 de maig van presentar les seves propostes per reduir els gasos que provoquen l'efecte hivernacle davant de centenars d'alumnes. Entre les mesures presentades es troben la instal·lació de panells solars i l'aprofitament de zones verdes al centre per plantar arbres, fet que suposaria "una mesura de compensació per capturar la petjada de carboni", segons han explicat els alumnes.

 


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: