Logotip de Adolescents.cat

Bridgerton: ja se sap en quins personatges se centrarà la nova temporada (i també les baixes que hi haurà)

per Redacció, el 17 de maig de 2022 a les 09:32
Ja se sap en quins personatges se centrarà la tercera temporada de Brigerton. Els nous episodis giraran al voltant de la relació entre Colin Bridgerton i Penelope Featherington.

Així doncs, la sèrie de Netflix no seguirà l’ordre dels llibres en els quals es basa. I és que la tercera de les novel·les, titulada 'Una oferta d'un cavaller', està enfocada en Benedict Bridgerton i no en Colin i Penélope, que tenen el seu moment més endavant, al quart llibre.


Aquest canvi en l'ordre de les novel·les ja feia temps que es rumorejava. Shonda Rhimes, creadora de la sèrie, va assegurar que la prioritat era explicar les històries romàntiques dels vuits germans i que per a fer-ho potser es prenien certes llicències.

Luke Newton GIF - Luke Newton Penelope - Descubre & Comparte GIFs

En aquesta nova temporada també hi haurà algunes baixes. Si en la segona no vam veure Regé-Jean Page en la tercera no hi apareixerà Ruby Stokes, qui interpretava a Francesca Bridgerton. A causa d'altres projectes l’actriu ha decidit abandonar la sèrie i serà substituïda per Hannah Dodd, a qui potser reconeixereu per haver donat vida a la Sophie a Anatomía de un escándalo.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: