Logotip de Adolescents.cat

Aquest popular streamer s'ha retrobat amb el seu germà després de 8 anys sense veure'l

per Redacció, el 17 de maig de 2022 a les 09:46
Shooby Tooby, un popular streamer dels Estats Units, s'ha retrobat amb el seu germà petit després de 8 anys gràcies a un directe de Twitch.

Tot va passar quan el creador de contingut va realitzar un directe jugant a Apex Legends i, entre tots els comentaris que estava rebent, va reconèixer el del seu germà petit. Feia 8 anys que havien perdut el contacte per complet i, en adonar-se que era ell, Shooby no va dubtar en reprendre el contacte per Discord. Després d'intercanviar-se uns quants missatges, el germà petit li va enviar un vídeo per confirmar la seva identitat i també perquè pogués veure com havia canviat en aquest temps.


L'streamer va compartir a Twitter la història, la qual compta amb més de 12.000 likes. El tweet deia el següent: "Han passat 8 anys des de l'última vegada que vaig veure o vaig tenir contacte amb el meu germà petit que van allunyar de mi. Avui, ha trobat el meu stream a l'atzar i he plorat quan he sabut que era ell. Hem acabat intercanviant-nos les xarxes socials i ara tenim contacte total l'un amb l'altre!". Més endavant, Shooby ha comentat que el motiu pel qual va ser separat del seu germà: "Un dia em vaig despertar i la meitat de la meva família s'havia mudat, inclòs el meu germà petit amb qui havia estat jugant al Minecraft el dia anterior". Una dura història que ja havia revelat en un altre moment, assegurant que havia viscut al carrer des dels 14 fins als 17 "anant a casa d'uns i altres per a demanar menjar i dutxes".
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: