Logotip de Adolescents.cat

La presentació viral d'una professora comparant artistes del passat i actuals

per Redacció, el 18 de maig de 2022 a les 09:38
″Que em toca fer la literatura dels segles XV, XVI, XVII i XVIII amb un alumnat al qual no li agrada la literatura? Cap problema”. Així començava el missatge que la professora i usuària Roser (@Roserlilith) compartia a Twitter feia uns dies.

Un missatge que anava acompanyat de la creativa presentació que havia preparat pels seus alumnes. Com podeu veure a les imatges, en la primera diapositiva, que parla del Renaixement en el segle XVI, la docent compara el quadre El naixement de Venus, de Sandro Botticelli, amb la portada del disc Motomami, de Rosalía.

  En la següent torna a fer una comparació amb un artista actual: Ausiàs March a qui anomena “el Bad Bunny del segle XV”.

A hores d’ara el seu tuit ja supera les 400 comparticions i els 3.000 likes i encara segueix sumant comentaris. Teniu algun professor/a que també faci aquest tipus de presentacions?

 


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: