Una actriu de Marvel, condemnada a 8 anys de presó per abusos sexuals a menors

per Redacció, el 18 de maig de 2022 a les 12:43
L'actriu Zara Phythian, coneguda per diversos papers secundaris i principalment per la seva participació en un film de Marvel, ha estat condemnada a vuit anys de presó per diversos delictes sexuals contra una menor. Phythian va ser membre del repartiment del primer film de Doctor Strange, donant vida a una de les sequaces de Kaecilius (Mads Mikkelsen). Phytian i el seu marit, Victor Marke, han estat condemnats per quatre càrrecs d'agressió i abusos sexuals contra una menor de 15 anys entre els anys 2002 i 2003.

Segons ha explicat la cadena BBC, la parella també va ser acusada de 14 delictes sexuals contra una altra menor d'edat, aquesta de 13 anys, entre el 2005 i el 2008. Tots dos van negar els fets, però han estat declarats culpables pel Tribunal Superior de Justícia de Nottingham. Phythian ha estat condemnada a vuit anys de presó, mentre que Marke ha estat sentenciat a 14 anys.


Phythian és coneguda pel paper secundari que va dur a terme a Doctor Strange, però també ha participat com a actriu en produccions com The Dark Kingdom, Street Blood, Transit 17 o Tribal Get Out Alive. La seva filmografia com a especialista d'acció inclou produccions com Macbeth, Morgan o Toc de queda.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: