7 adolescents expliquen els seus secrets més ben guardats

per Redacció, el 18 de maig de 2022 a les 13:17
Com cada dimecres, arriba una nova edició dels secrets més profunds dels adolescents.

 


Versió sense playbazz
Noia, 15 anys
Ballo des que tenia 7 anys i fa poc em vaig presentar a una audició sense dir res als meus pares. Vaig obtenir una beca, però per por que els meus pares s'enfadessin, no vaig acceptar-la.

Noia, 16 anys
L'altre dia, estava amb el meu nòvio i anàvem un pel desfasats. I al mig del carrer als dos ens va entrar un calenton molt bèstia, total era de nit i ens vam acabar masturbant mútuament. De cop vaig veure que passava el cotxe del meu pare de lluny i que es parava. Va veure que estava allà... de genolls... en veure'l em vaig aixecar i vam dissimular dient que se m'havia caigut una moneda, però sap que no.

Noia, 14 anys
A vegades quan estic a casa sola em vesteixo amb un vestit i em faig una trena, agafo un altaveu i poso a tot volum una cançó de Frozen o Rapunzel. Començo a ballar i a córrer pel passadís com si ho estàs vivint. Em motivo MOLT.

Noia, 17 anys
Els meus pares em volen vacunar del papil·loma, i és clar, es vacuna abans de perdre la virginitat i no sé com dir-los que no me la posin perquè jo ja no ho soc. Estic inventant excusa rere excusa.

Noia, 16 anys
La meva millor amiga i jo ens vam conèixer fa prop de 2 anys, durant el primer any ens vam començar a agafar molt carinyo i ens feiam xupetons i picos (pensant que era algo normal sense importància), però el dia que vam fer 1 any em va posar la mà dins del jersei i jo li vaig posar els dits, vam estar un temps sent "follamigues" fins que vam parar i ara al cap de 1 any hi hem tornat. Bua no vull que s'acabi mai em posa molt calenta.

Noi, 15 anys
L'altre dia vaig anar a la piscina amb la meva millor amiga i veura-la en bikini em va posar molt calent i a l'arribar a casa em vaig fer una paja. Total, que el dia següent vaig tornar a quedar amb ella, se'm va posar dura i crec que ho va notar. No estic enamorat ni res, la vull tenir com amiga, però em fa vergonya tornar-la a veure.

Noi, 19 anys
Un dia estava al despatx de casa meva i la meva àvia em va pillar masturbant-me, em vaig córrer davant seu. Ella em va dir: a veure si seràs com el teu avi, sempre mirant por**! Vaig passar molta vergonya.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: