TEST Com reacciones davant l'estrès?

per Redacció, el 20 de maig de 2022 a les 06:00
L'any 1958, el psicòleg estatunidenc Emanuel Frederick Hammer va donar a conèixer un mètode gràfic que ajuda als psicoterapeutes a determinar certs aspectes de la personalitat d'una persona com la manera en què respon davant de l'estrès.

Actualment, aquesta tècnica s'utilitza en l'àmbit de la psicologia clínica en persones de més de 6 anys per avaluar els seus mecanismes de defensa. Per realitzar-la, l'únic que es demana al pacient és que dibuixi a una persona sota la pluja en un full en blanc. En aquesta prova, el paraigua hi té un paper molt important. Vols saber què diu aquesta prova de tu? Doncs respon a la següent pregunta i ho sabràs!

 


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: