Sexe esporàdic? Coses a tenir en compte

per Redacció, el 2 de setembre de 2022 a les 06:00
Les primeres cites sempre són imprevisibles. No coneixes gaire a l'altra persona i saps poc sobre els seus gustos i preferències. És possible que alguna vegada t'hagi passat pel cap la pregunta de "voldrà tenir sexe? I jo? Vull o prefereixo esperar?"... aquesta pregunta és totalment normal i el primer pas és tenir clar què et ve de gust a tu.

No tothom té la mateixa predisposició a l'hora de tenir sexe. Hi ha gent que en té prou amb una conversa mentre que d'altres necessiten crear un vincle més profund abans de mantenir relacions sexuals amb aquella persona. Com explica la sexòloga Shamyra Howard, és important que et coneguis a tu mateix/a per poder decidir com actuar en aquestes situacions. Hi ha tres qüestions que has de tenir en compte:

 


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: