10 famosos/es el dia que es van graduar: qui està més canviat/da?

per Adolescents.cat, el 19 de maig de 2022 a les 13:15
Ahir a la tarda, a l’estadi dels Yankees, es va celebrar la graduació de la promoció del 2022 de la Universitat de Nova York. Un esdeveniment que va comptar amb una convidada molt especial: Taylor Swift. La cantant va rebre el doctorat honoris causa en Belles Arts per la seva defensa dels drets dels músics dins de la indústria i en reconeixement de totes les seves accions al llarg de la seva carrera.

L’artista, vestida amb la tradicional toga i amb birret, va oferir un discurs ple de consells i lliçons de vida. "En la meva experiència, els meus errors m'han conduït a les millors coses de la meva vida. Tornar-te a aixecar, espolsar-te la pols i veure qui continua volent quedar amb tu per a riure del que va passar és un regal. Les vegades en les quals em van dir que no comptaven amb mi, que no era l’escollida, que no vaig guanyar o que no vaig passar la prova... mirant enrere, realment sento que aquells moments van ser més crucials que els moments en els quals em van dir que 'sí'", deia la cantant.
Ara bé, Taylor Swift no és l’única famosa que hem vist en un acte de graduació. Us deixem un recull amb imatges d’altres famosos i famoses.

 



 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: