Rihanna i altres famoses que han estat (o seran) mares aquest 2022

per Redacció, el 20 de maig de 2022 a les 10:12
Rihanna i Asap Rocky ja són mare i pare. Segons informa el portal TMZ la cantant va donar a llum el passat 13 de maig en un hospital de Los Àngeles. De moment, cap dels dos artistes ha aportat més detalls: no se sap encara si és nen o nena –diversos mitjans asseguren que és un nen- ni tampoc el nom.

La parella va anunciar que esperaven el seu primer fill el gener passat, quan la cantant ja portava bastants mesos de gestació. L'artista ja havia expressat en alguna entrevista que volia ser mare, tot i això, l’embaràs no va ser buscat.
 


"Simplement, ens ho vam passar bé. I quan vaig veure en el test que estava embarassada no vaig perdre el temps. Vaig cridar-lo perquè entrés a casa i li vaig ensenyar. El matí següent va començar el nostre recorregut", va assegurar a Vogue.

Asap Rocky i Rihanna van començar a sortir el 2020, tot i que es coneixien des de feia anys. Des que es va iniciar la seva relació, que han sorgit diversos rumors sobre crisis de parella i infidelitats per part d’ell. Potser és per això que ara s’estan mantenint allunyats dels mitjans de comunicació i paparazzi.

 


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: