Sèries i pel·lícules noves per veure aquest cap de setmana

per Redacció, el 20 de maig de 2022 a les 11:29
Els divendres la majoria de plataformes solen estrenar noves sèries i pel·lícules perquè, si ens ve de gust, poguem fer maratons el cap de setmana. Us portem algunes de les estrenes més destacades d’aquesta setmana de maig: 

 


Versió sense playbuzz
La família perfecta (pel·lícula) 
A la Lucía li agrada tenir-ho tot controlat. Des que es va casar, va dedicar-se de ple a construir una “familia idal”. Tot comença a canviar, però, el dia que apareix la Sara, la parella del seu fill. La noia qüestionarà el que Lucía no s’havia plantejat. On es pot veure? Netflix.

La mujer del viajero (sèrie) 
La relació d'una parella es posa a prova a través de viatges en el temps. És una adaptació televisiva de la novel·la amb el mateix títol d'Audrey Niffenegger. On es pot veure? HBO Max. 

Emma (pel·lícula) 
Bonica, intel·ligent i rica, la jove Emma Woodhouse és una reina sense rival en el seu petit poble. Aquesta adaptació de la novel·la de Jane Austen se centra en la vida de la jove Emma el 1815. On es pot veure? Amazon Prime Video.

The Walking Dead: temporada 11 
Nous capítols de la sèrie de zombies més famosa de tots els temps. Els supervivents hauran de fer front als caminants i també a diversos grups d’humans que intentaran matar-los. On es pot veure? Dinsey +.

Insiders: temporada 2 
Netflix estrena la segona temporada d’Insiders, el reality en el qual els concursants conviuen sense saber que ja estan dins del concurs. El programa torna amb més girs, més tensió i més emoció que mai i, de nou, amb un dubte a l'aire: ens comportem igual quan creiem que no ens estan gravant? On es pot veure? Netflix.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: