TEST Quantes preguntes de la selectivitat més difícil del món encertaries?

per Redacció, el 2 de juny de 2022 a les 06:00
Cada any estudiants de tota la Xina es preparen per al Gaokao, un examen que els permetrà accedir a universitats de països com els Estats Units, el Regne Unit, Itàlia, Austràlia i Canadà. Tot i que en el passat només les universitats xineses acceptaven els resultats del Gaokao, cada vegada són més les institucions que les tenen en compte.

Aquesta prova es coneix com una de les més dures del món i aquest any tindrà lloc el 7 i 8 de juny. Les assignatures de la prova varien segons la regió, però normalment inclouen la llengua xinesa, les matemàtiques i una llengua estrangera (normalment l'anglès). Creus que l'aprovaries? Et posem algunes pregunes que han sortit altres anys. Es tracta només d'una curiositat. L'examen en sí és molt més complet i difícil.

 


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: