Els 16 concursants d'«Eufòria» faran un concert al Palau Sant Jordi

per Redacció, el 21 de maig de 2022 a les 08:29
Aquest divendres, just encetar el programa, els presentadors Marta Torné i Miki Núñez han anunciat que els 16 concursants del programa oferiran un gran concert aquest estiu.

Serà únic, al Palau Sant Jordi el dissabte 16 de juliol a les nou del vespre. El programa ja haurà acabat, però els 16 concursants pujaran a l'escenari del Palau i es retrobaran amb els seguidors que ja fa setmanes que expressen el desig de veure els concursants en directe. 


Els vuit aspirants a guanyar Eufòria han reaccionat amb cares de sorpresa i emoció. "És un somni", ha dit l'Scorpio, mentre que el Joan ha manifestat la seva eufòria per poder cantar al Palau Sant Jordi i, "sobretot, sense que hi hagi zona de perill", fent referència a la posició en què es queden els concursants si no agraden als tres membres del jurat.

Les entrades per al gran concert d'Eufòria es posaran a la venda el proper dimarts a partir de les 12 del migdia. Segons informen des de TV3, el concert no només serà un recopilatori de les millors actuacions i cançons que s'han vist al programa, sinó que oferirà "alguna sorpresa memorable". 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: