Aquest és l'Elliott Tanner, el noi de 13 anys que acaba de graduar-se en Física

per Redacció, el 23 de maig de 2022 a les 07:26
L'Elliott Tanner té només 13 anys i acaba d'aconseguir la carrera de Física a la Universitat de Minnesota, on va començar a estudiar amb nou anys. 
 

En una entrevista, Tanner s'ha declarat un enamorat de la física teòrica i experimental, les matemàtiques i la programació d'ordinadors. Segons ha explicat, el documental Bojos per les partícules de Mark Levinson (2014), que va veure quan tenia sis anys, és el culpable del seu gran interès. "Per mi és sorprenent que la física ho pugui descriure tot, des de la manera que trobem a l'atmosfera una pluja de partícules còsmiques fins a com les galàxies fan la seva dansa còsmica. La física és omnipresent en el meu dia a dia", ha detallat el petit geni.

Amb la carrera ja feta, aquest noi de 13 anys vol començar el doctorat de Física Teòrica d'Altes Energies. La Universitat de Minnesota ja l'ha acceptat, però el cost de la formació és de més de 85.000 euros. Fins ara, no li han donat cap beca i amb un preu d'aquestes magnituds, la família de Tanner ha explicat que no s'ho pot pagar. Per això, han iniciat una campanya de recollida de fons




 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: