Chanel desmenteix aquesta notícia sobre ella publicada fa pocs dies

per Redacció, el 23 de maig de 2022 a les 07:42
La representant d'Espanya al Festival d'Eurovisió d'aquest 2022, Chanel, ha desmentit públicament haver patit una agressió després de la seva actuació a Madrid. Diversos mitjans de comunicació havien publicat que un home amb una arma havia entrat al camerino a la cantant i l'havia intentat atacar.

L'artista no només ha negat aquestes informacions, sinó que a més ha demanat als seus seguidors que no difonguin aquest tipus notícies.

 

"Si us plau, no inventeu notícies i menys si són tan greus com aquesta", demanava la cantant aquest diumenge en una història d'Instagram. "Preocupeu la meva família i amics. Estic bé i no ha passat res", argumentava Chanel en el mateix missatge.


María Eizaguirre, directora de Comunicació d'RTVE, també ha desmentit aquesta notícia assegurant que Chanel va tenir escorta en tot moment i estava protegida.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: