patrocinat

L'Erasmus+ i 5 programes més que potser no coneixies per estudiar a l'estranger

per Redacció, el 2 de juny de 2022 a les 06:00
A banda de l’Erasmus, existeixen altres programes de mobilitat per a estudiants que també us permeten formar-vos i fer pràctiques a l’estranger. A més a més, hi ha alguns graus, com els de Treball Social i Educació Social, que compten amb la possibilitat de realitzar intercanvis internacionals i pràctiques de cooperació amb entitats socials d’arreu del món: República Dominicana, Equador, Guatemala, el Salvador, el Perú, Mèxic, el Marroc… 

Si us agrada viatjar i conèixer noves cultures, els programes que us explicarem a continuació, segur us interessaran! Teniu la possibilitat de realitzar-los tots a la Facultat d’Educació Social i Treball Social Pere Tarrés-Universitat Ramon Llull, el centre amb més trajectòria i experiència de Catalunya i Espanya impartint estudis universitaris en acció social:

 



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: