Jaime Lorente comparteix per primera vegada una imatge de la seva parella

per Redacció, el 24 de maig de 2022 a les 09:25
Ja fa un any que estan junts i tenen una filla en comú. Tot i això, Jaime Lorente gairebé no ha compartit mai cap imatge de la seva parella, Marta Goenaga. No ha estat fins aquesta setmana que l’actor ha publicat una fotografia de l’estilista i de la seva filla Amaia, acompanyada del següent text: “Gràcies per ser-ho tot”.

En diverses entrevistes, l’artista ha assegurat que prefereix mantenir la seva vida privada allunyada dels focus mediàtics, és per això que pràcticament no publica contingut personal.


Sigui com sigui, està clar que l’actor està vivint un gran moment tant personalment com professionalment. I és que, a banda d’estar treballant en diversos projectes audiovisuals, també ha fet els seus primers passos en el món musical publicant el seu EP debut: La noche.

 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: