Arriben les subscripcions a TikTok: com funcionaran i quins seran els preus?

per Redacció, el 24 de maig de 2022 a les 10:12
TikTok també tindrà subscripcions. La plataforma farà servir un mètode molt similar al de Twitch, és a dir, els usuaris podran pagar una subscripció mensual que els donarà excés a contingut exclusiu.

A més a més, també podran fer ús d’opcions extres, emoticones noves i tindran un xat creat especialment per contactar de manera directa amb el seu –o seus- creador de continguts favorit. 


De moment, aquesta nova funció només estarà disponible per als creadors a través d’una invitació i es llançarà com a prova beta el 26 de maig. Tot i això, la idea és estendre les subscripcions a escala mundial d’aquí a pocs mesos per un preu aproximat de 4,99 euros al mes. 

Hi haurà requisits? Els únics requisits que es demanen als creadors de continguts que vulguin obrir una subscripció és que tinguin 18 anys o més, un mínim de 1000 seguidors i compleixin les regles de comunitat de TikTok. Pel que fa als subscriptors, l'únic requisit és tenir 18 anys o més.


Rihanna Money GIFs | Tenor
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: