Què és la manicura en sec?

per Redacció, el 24 de maig de 2022 a les 10:41
Ja fa anys que es va començar a utilitzar i cada cop està més de moda. Estem parlant de la manicura en sec, una tècnica que és menys “agressiva” amb les ungles i que és més natural i eco-friendly que la tradicional. En aquest mètode no s’utilitza aigua i es treballa únicament amb la cutícula, mai sobre l'ungla.

Això fa doncs que es malmetin menys les ungles i les mans. A més a més, tampoc es fa servir cap producte químic per a estovar la cutícula, si no que s’utilitzen torns elèctrics molt precisos i petits que la retiren sense necessitat de tallar-la.


A més de les mans, també és freqüent realitzar la manicura en sec als peus, la qual cosa augmenta la seva durada encara més de l'habitual. Admet qualsevol mena d'esmalt, tant permanent com semipermanent, i dura com a mínim un mes sense retocs.

Pel que fa als preus, poden variar en funció del centre, però acostumen a anar dels 20 als 30 euros la sessió.

 
@noelys_romero 😏Hablemos de la dry manicura o manicura al seco🔥💅#uñasacrilicas2021 #cursodeuñas #viral #drymanicura ♬ sonido original - Noelys Romero

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: