La tècnica sexual que s'ha fet viral a TikTok per maximitzar el plaer

per Redacció, el 24 de maig de 2022 a les 11:10
4 minutes of foreplay. Aquest és el nom de la tècnica sexual que es va fer viral a TikTok mesos enrere. Qui la va donar a conèixer va ser la sexòloga Janet Brito en un vídeo on explicava alguns trucs per innovar en parella. 

En què consisteix? Es tracta d’una tècnica molt senzilla: que cada membre de la parella faci a l’altre allò que desitgi –sempre de manera consensuada- durant 4 minuts. La sexòloga recomana fer servir el cronòmetre del mòbil per així establir de manera clara el temps que té cada un i també per donar-li una dinàmica de joc. 
 
@triteamunlimited Another sex tip from Vernita! #MyColoredHair #JuntosImparables #FordMaverick ♬ happier - Olivia Rodrigo

L’objectiu és excitar la nostra parella al màxim possible a l’hora que ens excitem a nosaltres mateixos fent-li alguna de les coses que més ens agraden: sexe oral, massatge eròtic…. L’important és estar 100% centrats en el moment i gaudir tant com es pugui.

A continuació, recuperem alguns jocs que es podrien introduir durant els 4 minutes of foreplay:

 

[fixentrareport]
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: