Quin metall et representa segons l'horòscop alquimista?

per Redacció, el 24 de maig de 2022 a les 12:05
L'horòscop alquimista a diferència del tradicional combina la numerologia amb els metalls. Des de l’antiguitat es creu que els metalls guarden diverses energies i que a cada persona, en funció de la seva data de naixement, està representada per un material diferent. 

Per a saber quin element et correspon en aquest horòscop cal que realitzis uns càlculs matemàtics molt senzills. Suma la teva data de naixement per a reduir-la només a un dígit. Per exemple, si vas néixer el 8 de juny del 2002, seria: 8 (dia de naixement)+ 6 (mes de naixement)+2+0+0+2 (any de naixement) = 18. Després per reduir aquesta xifra a un sol dígit has de sumar els dos números: 1+8=9. En cas que la suma fos superior a dos nombres, hauries de seguir sumant fins a obtenir només una xifra.

 

Versió sense playbuzz
1 - PLATA 
Són persones enèrgiques, amb molta vitalitat, iniciativa i ànima de líder.

2 - FERRO 
Són persones sinceres, directes i conformistes. No busquen grans canvis, però si està a gust amb el que tenen. 

3 - MERCURI
Són persones molt empàtiques i amb un do especial per la paraula. La comunicació és el seu punt fort. 

4 - ZINC 
Són persones molt sensibles, responsables i complaents. De vegades posen les necessitats dels altres per sobre les seves.

5 – ESTANY 
Són persones alegres, aventureres i inquietes. Els agrada viure noves experiències constantment. 

6 - PLOM 
Són persones molt bondadoses i generoses. Tenen una connexió molt forta amb aquells que estimen. Per ells els seus amics/gues i família són claus.

7 - PLATÍ
Són persones molt passionals, intenses i també introvertides. Els encanta passar-s’ho bé i viure el moment, però els costa expressar el que senten.

8 - NÍQUEL 
Són persones molt perseverants i amb molta força de voluntat. Sempre lluiten i se sacrifiquen per allò que volen. 

9 - OR 
Són persones pures, molt autentiques i brillen amb llum pròpia. Tenen un magnetisme especial que les fa molt captivadores. 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: