Aquesta influencer i aquest conegut DJ estan junts?

per Redacció, el 25 de maig de 2022 a les 09:34
Fa pocs us explicàvem que hi havia rumors que Andrea Dalmau i Luis Cepeda ho havien deixat. Si bé cap dels dos ho ha confirmat, ella ho ha deixat entreveure a través de les seves stories. En una pregunta d’un seguidor, la influencer assegurava que el seu cor no estava passant el seu millor moment: “Sembla que sempre m’entrego a qui no és per mi”, deia.

A banda d’això, també hi ha rumors d’una possible infidelitat per part del cantant. Les suposicions van començar per un missatge d’Andrea Dalmau en què assegurava que el que més valora en una parella és la “lleialtat”.

A tot això ara se li sumen noves informacions. I és que segons publiquen diversos mitjans, la influencer ha estat vista amb Jorge Bárcenas, l'ex de Victoria Federica, la neboda del rei. Ell treballa com a DJ en diverses discoteques de Madrid i en una d'elles és on va ser vist amb Andrea Dalmau. De moment tot són rumors i cap dels dos ha parlat sobre el tema.


 


 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: