Logotip de Adolescents.cat

La tècnica que t'ajudarà a tenir orgasmes interns

per Redacció, el 19 de juny de 2022 a les 06:00
Durant anys hi ha hagut la creença que existien dos punts de plaer femení diferenciats: l'interior (punt G) i l'exterior (el clítoris). Però amb el temps s'ha demostrat que el punt G forma part del clítoris i que, per tant, els orgasmes interns també són clitorians. Així doncs, es poden aconseguir orgasmes interns, però pot resultar una mica més difícil aconseguir-los que amb l'estimulació externa.

Com expliquen els experts, "si bé els orgasmes externs són sorprenents, els orgasmes del punt G són un tipus diferent d'orgasme increïble". I, a més, asseguren que l'estimulació del punt G pot provocar orgasmes múltiples, sols o juntament amb l'estimulació del clítoris. Aconseguir aquest tipus d'orgasme pot ser fàcil si saps com fer-ho. A la majoria de persones amb vagina els és més fàcil tenir un orgasme si estan a sobre, ja que permet que els malucs i les vies nervioses estiguin més obertes, facilitant l'aparició del clímax.


També juga un paper important l'excitació que et produeix una postura. Hi ha persones a qui els encanta estar a dalt, però també hi ha d'altres que la troben una postura molt exigent. Si aquest és el teu cas, prova d'inclinar la teva pelvis de davant cap enrere i realitza cercles amb els malucs. Així estimularàs la part frontal de la paret vaginal i l'estructura interna del clítoris, ajudant-te a arribar al clímax.

Si tot i provar aquests moviments i postures no aconsegueixes arribar a l'orgasme, pots començar a entrenar la musculatura de la teva pelvis per enfortir-la. I, si tampoc funciona, sempre pots acudir a un professional per tal que t'aconselli i t'ajudi a trobar la manera més adequada per tu.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: