Hi podria haver canvis importants en les stories d'Instagram

per Redacció, el 25 de maig de 2022 a les 11:21
Instagram podria fer canvis en les stories d’aquí a poc temps. Així ho asseguren diversos mitjans especialitzats en tecnologia i aplicacions. Pel que sembla, a banda de tenir un disseny diferent, les stories estaran “limitades”. Se’n podran seguir publicant tantes com es vulgui, però només se’n mostraran 3 com a principals.

I la resta com es podrà veure? Al costat de les 3 stories, hi apareixeran uns punts suspensius que, si es cliquen, redirigiran a la resta de continguts.  Amb aquest canvi, Instagram vol intentar que es redueixin les publicacions i millori la qualitat del contingut.


Ara com ara, aquesta versió es troba en fase de prova i encara no és oficial que acabi aplicant-se. L’app estudiarà el seu funcionament i, si és positiu, implementarà el canvi en tots els dispositius.

action bronson instagram GIF by F*CK, THAT'S DELICIOUS



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: