Logotip de Adolescents.cat

7 adolescents expliquen els seus secrets més ben guardats

per Redacció, el 25 de maig de 2022 a les 12:54
Com cada dimecres, arriba una nova edició dels secrets més profunds dels adolescents.


 

Versió sense playbazz
Noia, 16 anys
La setmana passada vaig quedar amb el meu nòvio a casa meva perquè m'ajudes amb filo. Vaig anar a buscar menjar i quan vaig tornar a la meva habitació me'l vaig trobar mirant les fotos que tinc per l'habitació i fent-se una palla. A moltes sortia també la meva mare…No hem parlat més del tema.

Noia, 16 anys
L'altre dia estava mirant una sèrie on sortia una escena lèsbica i em vaig començar a masturbar. Portava els auriculars posats i no em vaig enterar que la meva mare va entrar a la meva habitació, i la tenia darrere meu mirant-me. Molta vergonya!

Noia, 16 anys
Porto 3 mesos i poc amb el meu nòvio, però estan sent els pitjors 3 mesos de la meva vida. M'avorreixo moltíssim quan estic amb ell i fins i tot hi ha moments en què em cau malament... La veritat és que estic aguantant tant amb ell perquè tothom em deia que al principi era molt tímid i tal, però el deixaré. El més heavy és que estic m’estic enamorant d'una del meu equip de futbol.

Noia, 18 anys
Tinc nòvia, soc bi i estic completament enamorada d'un monitor del casal de joves. Estimo a la meva nòvia, però ell em té boja i no hi puc parar de pensar. No seria tan greu el problema si ell no fos força més gran que jo…

Noia, 19 anys
Portava un temps enviant-me missatges pujats de to amb el nòvio de la meva germana i resulta que fa una setmana es van casar. Des de llavors que no hem parlat i el trobo a faltar. Crec que m’he enamorat d’ell.

Noi, 15 anys
He fet un repte amb el meu nòvio. Si aquest secret es publica jo sortiré de l'armari. Ell ja ho ha fet i si ho fes jo, farem pública la nostra relació. Jo vull fer-ho, però necessito alguna cosa que m'impulsi.

Noi, 17 anys
Tinc una llista amb els tios amb qui m'he liat ordenats cronològicament, hi apunto la data o el període de temps que hem estat de lio o sortint, també fico si hem fet més coses amb un punt (.) simulant les palles amb (,) i les mamades dos punts (:).
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: