Logotip de Adolescents.cat

Qui és el nòvio d'aquest famós exconcursant d'Operación Triunfo?

per Redacció, el 26 de maig de 2022 a les 06:00
Raoul Vázquez, l'exconcursant de l'edició OT 2017, ha sorprès recentment als seus fans amb una story on apareixia fent-se un petó amb un noi davant del caixer d'un banc.

Fins al moment, el cantant mai havia volgut mostrar les seves relacions íntimes en públic, però sembla que la seva relació actual l'ha fet obrir-se i començar a ensenyar aspectes de la seva vida privada que abans amagava. 

 
El noi que apareix al vídeo és Adrián Caloca, un influencer amb més de 16.000 seguidors a Instagram. Té 22 anys i és un apassionat dels viatges. Recentment, ha estat a Venècia, Nova York, París i Roma. I sembla que a la capital italiana hi va anar acompanyat d'en Raoul, ja que tots dos van penjar fotos a Roma durant les mateixes dates. Per tant, tot i que no hi ha cap foto que ho confirmi, la seva relació podria haver començat uns mesos enrere i finalment han decidit fer el pas i mostrar-ho a les xarxes socials.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: