Qui és Bastián Iglesias, la parella de Chanel?

per Redacció, el 26 de maig de 2022 a les 10:00
Arran els rumors d'una possible relació entre Chanel i una de les seves ballarines a l'equip d'Eurovisió, la cantant aclaria que té parella. De fet ho va confirmar el mes d'abril en una entrevista per la revista Vanity Fair, on confessava el següent: "Estarà entre el públic, però no el veurà ningú". 
 
Doncs bé, aquesta setmana s'ha sabut que la cantant està sortint amb Bastián Iglesias. Tots dos han estat vistos passant uns dies junts a Mallorca i desconnectant a les platges de l’illa balear. 

 

I qui és Bastián Iglesias? És un artista polifacètic que canta, balla, produeix i interpreta. Ha treballat en diversos musicals, com ara El Rey León, on probablement va coincidir amb Chanel anys enrere. Així doncs, tot apunta que els artistes es coneixien des de feia temps, però no hauria estat fins finals de l’any passat quan haurien començat a sortir.


Bastián Iglesias a més a més també és compositor de bandes sonores. Ha treballat creant la música per diverses campanyes de publicitat, com ara la de la DGT, i també per a curtmetratges com "Crossroad" i "Hàbitat".


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: