Logotip de Adolescents.cat

Aquesta sèrie adolescent promet ser una de les millors produccions d'aquest estiu

per Redacció, el 26 de maig de 2022 a les 12:49
D’aquí a pocs dies s’estrenarà la nova temporada d’Stranger Things, una de les sèries juvenils amb més èxit dels últims anys. Aquesta, però, no és l’única producció adolescent que arriba a l’estiu. 

D’aquí a poques setmanes també podrem veure a HBO Max Cómo mandarlo todo a la mierda, un drama espanyol de sis capítols escrit per Jaime Olías.


De què va? Una jove a la qual li costa adaptar-se i que fa poc temps que és en el seu nou institut, s'assabenta que el viatge de final de curs s’ha cancel·lat i els seus plans d'escapar de casa s'esfondren. Per casualitat, descobreix que un grup de companys té un pla perfecte: fer creure als seus pares que el viatge segueix en peu, agafar la furgoneta del germà d'un d'ells i llançar-se tres setmanes a la carretera. El pla és no tenir pla, anar sense rumb fix i improvisant. 

Qui hi sortirà? El repartiment està format per Naira Lleó (Mamá o Papá, Hierro), Malva Vela (El reino), Gabriel Guevara (HIT, Skam), Óscar Ortuño (Mentiras, 30 Monedas), Nadia Al Saidi (La caza. Tramuntana) i Sergi Méndez (Hispania, la leyenda, Sky Rojo, Secretos de Estado).

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: