Aquesta famosa youtuber espanyola, condemnada a pagar 10.000 euros per difondre una conversa privada

per Redacció, el 27 de maig de 2022 a les 09:50
La famosa youtuber Naya haurà de pagar una indemnització de 10.000 euros i les despeses del judici a la influencer Miare per haver penjat en un vídeo una conversa telefònica privada de la demandant amb la seva exparella, conegut a Youtube com a Dalas Review.

Difondre una conversa privada suposa la vulneració de la intimitat, i això és el que ha fet Naya en publicar el diàleg on Miare discutia amb la seva exparella de temes íntims sobre la seva relació. Tot i que més tard va intentar esborrar el vídeo per dificultar que se sabés que havia estat ella qui l'havia difós, ja hi havia diversos testimonis que declaraven haver-lo descarregat del seu canal.

  Una altra prova contra Naya, considerada culpable d'un delicte de vulneració de la intimitat i un altre de vulneració de l'honor, han estat els correus electrònics amb en Dalas, on es demostra que l'acusada havia rebut la trucada gravada i l'havia difós sense el seu consentiment.

A més, s'ha demostrat que Naya va demanar que la gent es descarregués la trucada el més ràpid possible i després va esborrar el vídeo, quan ja sabia que havia arribat a moltes persones. Per tant, la sentència conclou que la youtuber volia vulnerar la intimitat de la demandant.
 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: