Per què han aparegut el nom de Zendaya al judici de Johnny Depp?

per Redacció, el 27 de maig de 2022 a les 06:00
El judici per difamació entre Johnny Depp i Amber Heard que va començar el passat 11 d'abril del 2022 encara continua. La seva batalla judicial està sent molt mediàtica, no només per qui la protagonitza, sinó perquè hi ha moltes altres celebrities implicades.

Sembla que l'exparella d'en Johnny Depp, Kate Moss, ha estat un dels testimonis del tribunal de Fairfax a Virginia. Però no només ella ha estat mencionada en aquest judici, sinó que altres actors i actrius com James Franco, Ellen Barkin, Jason Momoa o els directors de cinema James Wan i Zack Snyder també s'han vist implicats. Ara, però, han sortit dos noms inesperats: Zendaya i Ana de Armas.


La persona que ha decidit mencionar aquestes dues actrius al judici ha estat Kathryn Arnold, consultora de la indústria de l'entreteniment. Ho ha fet com a defensa de Heard, declarant que "és molt raonable creure que la seva carrera hauria seguit creixent com la d'aquests altres actors si no fos per les acusacions d'engany".

Els defensors de Johnny Depp han reaccionat davant d'aquest comentari dient que no es pot comparar la carrera de Heard amb la d'aquestes actrius, ja que elles formaven part d'una franquícia i/o tenien més pes a la indústria. A Twitter les crítiques tampoc han trigat a arribar:
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: