Un adolescent acaba hospitalitzat a València per la perillosa tècnica que s'ha fet viral a TikTok

per Redacció, el 31 de maig de 2022 a les 08:22
La tècnica del Matalleó es va començar a conèixer entre la població en general l'any passat després que un lladre la fes servir per immobilitzar les seves víctimes a Terrassa. Es tracta d'una clau de judo anomenada hadaka-jime que s'utilitza per sotmetre el rival a través de l'estrangulació. Si el seu nom no ho deixés prou clar, la tècnica pot arribar a ocasionar, fins i tot, la mort en la persona en qui s'apliqui.

Ara, el hadaka-jime s'ha fet viral a TikTok, una xarxa social amb milions d'usuaris arreu del món, entre ells seguidors menors d'edat. Al barri valencià de Patraix, aquesta setmana un adolescent de 13 anys ha acabat hospitalitzat després que un company d'escola li fes la tècnica i perdés la consciència. Va haver de venir una ambulància a buscar-lo i el van tractar a l'Hospital Doctor Peset, de la capital del Túria. 


El centre educatiu on han passat els fets ha enviat una circular a les famílies dels estudiants per a advertir-los dels riscos de seguir aquests reptes virals.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: