Logotip de Adolescents.cat

Polèmica amb Dua Lipa per aquest incident en un dels seus shows

per Redacció, el 31 de maig de 2022 a les 06:00
Dua Lipa ha patit recentment un petit accident en un dels seus concerts que ha fet que fos acusada de fer playback i no cantar en directe.

Els fets van tenir lloc en un dels seus concerts a la ciutat de Milan, quan la cantant va caure i la seva veu va seguir sonant de fons. Un ballarí la va ajudar a aixecar-se i el seu show va seguir com si res, però els vídeos del moment s'han viralitzat i les crítiques no han trigat a arribar.

 
Tot i que alguns usuaris defensen que la cantant necessita una pista de la seva veu de fons per tal de poder ballar i cantar alhora, altres han estat molt crítics amb la situació i han lamentat aquests errors.


Un fet semblant va passar a un dels seus shows a Washington DC, quan va perdre el seu micròfon durant la cançó "New Rules" i, tot i això, la seva veu es va continuar escoltant. En aquest cas, van ser molts qui van defensar que es tracta d'unes veus de "backing" per tal de no danyar la seva veu, ja que la cantant realitza molts concerts i ha de cuidar-se.
 
Sigui com sigui, els directes de la Dua Lipa són considerats un dels millors i molts dels seus fans van destacar la professionalitat de l'artista, que va saber com tirar el show endavant sense problemes.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: