4 solucions als 4 problemes de cabells més habituals

per Redacció, el 6 de juny de 2022 a les 06:00
Se us enreden els cabells? Us costa mantenir-los nets? Us portem algunes solucions que us poden anar bé:

 


Versió sense playbuzz

Caiguda dels cabells
Cada dia, de mitjana, perdem entre 100 i 150 cabells. Ara bé, els canvis d'estació, l'estrès o la mala alimentació podem augmentar aquesta caiguda. Si volem cuidar la nostra melena, els experts recomanen que mengem aliments rics en ferro, com els llegums i que evitem menjar aliments amb sucres afegits, com galetes o brioixeria. D'altra banda, també és important que fem servir xampús adequats pel nostre tipus de cabells i que procurem no tocar-nos el cap constantment: ja que això debilita la nostra cabellera.

Cabells secs
El sol o productes com el tint poden fer que els cabells se'ns ressequin i fins i tot que ens arribi a picar el cap. Si aquest és el vostre cas, el millor que podeu fer és utilitzar xampús 100% naturals: sense sulfats ni parabens, A més a més, també és recomanable que hidrateu la vostra melena amb mascaretes i/o productes que continguin oli de coco i argan. Sobretot, eviteu utilitzar tant com pugueu l'assecador i la planxa i si els feu servir, és aconsellable que poseu la temperatura al mínim, per tal de no malmetre els cabells.

Cabells grassos
Si teniu els cabells grassos i us els renteu cada dia, no passa res, això no els farà malbé. Això sí, feu servir xampús sense parabens ni silicones i esbandiu-vos el cap amb aigua tèbia o freda: us ajudarà a mantenir la melena neta durant més temps. També és recomanable que no us raspalleu des de l'arrel, ja que és la zona on s'acumula més greix i per tant, l'únic que fareu és escampar la "brutícia". El millor és raspallar els cabells des de l'altura dels ulls cap a les puntes.

Cabells enredats
Per evitar que se'ns enredin els cabells, és important que els mantenim hidratats. Així doncs, és recomanable fer servir suavitzants i mascaretes. D'altra banda, també cal utilitzar raspalls i pintes adequades pel nostre cas: hi ha productes específics per cabells arrissats, altres per cabells llisos, altres per cabells fins...hem de saber escollir aquells que més ens convenen. Sembla un detall sense importància, però hi fa molt. 


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: