Logotip de Adolescents.cat

Es confirma la relació entre aquests dos famosos actors

per Redacció, el 1 de juny de 2022 a les 06:00
L'estrena de la segona temporada d'Euphoria va provocar molts rumors sobre una possible relació entre dos dels seus protagonistes, ja que les escenes on apareixien junts feien innegable l'existència d'una química entre ells.

Després de molts mesos en què els seguidors de la sèrie han estat fent especulacions, finalment s'ha confirmat: Dominic Fike i Hunter Schafer són parella. L'actor ho ha volgut fer oficial en una entrevista per la revista GQ, on ha explicat els inicis de la seva història d'amor i ha confessat que "quan estàs gravant, la teva relació s'accelera perquè t'has de mostrar molt vulnerable amb l'altra persona, cosa que tardaria més temps a passar en circumstàncies normals. Entre nosaltres tot va sorgir molt de pressa perquè teníem una gran atracció".

 
Dominic no només ha confessat estar molt enamorat, sinó que també ha explicat que, a causa de les seves apretades agendes i compromisos, no poden veure's tant com voldrien. De fet, l'actor i músic ha admés haver-se passat hores a la botiga de Prada ubicada al Soho de Nova York només per veure la cara de la seva nòvia, ja que és ambaixadora de la marca.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: