Logotip de Adolescents.cat

Així és la nova sèrie romàntica que està dividint el públic

per Redacció, el 1 de juny de 2022 a les 06:00
Conversaciones entre amigos. Aquest és el títol de la nova sèrie dramàtica que s’ha estrenat a HBO fa pocs dies i que ja està generant comentaris a les xarxes socials. 

I és que és d’aquelles produccions que t’encanten o que odies, igual que passava amb Normal people, la seva predecessora. I per què les comparem? Doncs perquè Conversaciones entre amigos també és una adaptació d’una novel·la de Sally Rooney. De fet, hi ha alguns moments i converses d’aquesta ficció que recorden a Normal People, tot i que els seus protagonistes són força diferents.

 

De què va Conversaciones entre amigos? Segueix a Frances, una estudiant universitària de 21 anys, que travessa una sèrie de relacions que l'obliguen a enfrontar-se a les seves pròpies vulnerabilitats per primera vegada. La seva millor amiga (i també la seva exnòvia des de fa tres anys), la Bobbi, l’acompanya en aquesta muntanya russa d’emocions que, encara anirà a més, quan coneguin la Melissa, una escriptora més gran que elles ,i el seu marit, el Nick. 


Els amors inesperats, els que sorgeixen, els que s’acaben i els que s’estanquen…tots ells formen part d’aquesta sèrie de 12 capítols d’HBO. Si us agraden el drama i les trames amb un toc romàntic, mireu-vos-la.


 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: