Una adolescent de 16 anys, desapareguda a Tarragona des del 25 de maig

per Redacció, el 1 de juny de 2022 a les 09:03
Es diu Estrella Do Rego Buzdugan, té 16 anys, i està desapareguda des del passat dimecres 25 de maig a Tarragona. El pare, Jóni Cruz, de Forjães, municipi portuguès d'Esposende, està desesperat per no saber res de la seva filla durant gairebé una setmana, després que aquesta tornés de casa de la seva mare, a Cambrils, amb destinació a Tarragona. El seu germà va ser l'últim que la va veure, a l'estació ferroviària cambrilenca.

Des d'aleshores, l'adolescent no ha contestat mai el seu mòbil, i no se sap on ha anat. Després del viatge de tornada, Estrella havia d'anar a l'escola, el Col·legi del Carme del carrer del Mar, al barri del Port de Tarragona, però no hi va arribar mai, fet que va provocar que el consell escolar avisés els pares.


Una via d'investigació és que la nois podria haver anat fins a Portugal, o a Esposende, on hi ha els seus avis, o a Viana do Castelo, on té familiars. L'Estrella fa 1,72 metres d'alçada, pesa uns 48 quilos i té els cabells castanys. Anava vestida amb una camisa negra de màniga llarga i una motxilla rosa. Té un pírcing a l'orella dreta. La família també va indicar que el cas va ser denunciat a la PSP i la GNR.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: