Logotip de Adolescents.cat

7 adolescents expliquen els seus secrets més ben guardats

per Redacció, el 1 de juny de 2022 a les 06:00
Com cada dimecres, arriba una nova edició dels secrets més profunds dels adolescents.

 


Versió sense playbuzz

Noia, 14 anys
Crec que estic enamorada d'un personatge fictici, d'un llibre i no sé com treure-me'l del cap. De vegades em poso davant del mirall del lavabo i m'imagino que estic dins de la història i que ell em fa petons... 


Noi, 17 anys
A l'insti soc dels populars i em tenen com el més "folleta" i el típic a qui moltes noies li van al darrere. El cas és que jo estic sortint amb un noi que vaig conèixer a uns campaments, estem molt enamorats i f***em casi cada dia, però només ens veiem en privat perquè ningú sap que soc gai i no sé com sortir de l'armari.

Noia, 14 anys
Tinc uns horaris per masturbar-me i a vegades hi ha les meves cosines amb mi, però em poso la manteta calenteta sobre meu, em fico por** i començo a tocar-me... m'encanta i, a sobre, penso en el noi que m'agrada i m'imagino que som nosaltres els del por** i em posa molt més.

Noi, 16 anys
Em posa molt la meva millor amiga. L'altre dia vaig anar a casa seva a fer un treball i vaig aprofitar quan va anar al lavabo per agafar-li un tanga i me'ls vaig guardar. Quan vaig arribar a casa em vaig fer una palla i em vaig córrer a sobre del tanga. Després el vaig rentar i li vaig tornar sense que s'enteres.

Noia, 15 anys
De totes les relacions que he tingut, mai he sentit tant com vaig sentir de petita. De la guarderia fins a P5 vaig estar bojament enamorada d'un noi. Sembla molt ridícul, però és ben cert. Aquest nen va marxar i ja no l'he vist mai més. Encara segueixo pensant amb ell a vegades.

Noi, 16 anys
Em posen els turmells... Sé que és un tòpic pel youtuber (Hamza Zaidi) que fa la broma, però és la veritat. Des que es va fer famosa la broma, ningú em pren seriosament, però estic content perquè tinc una excusa per tocar els turmells a les noies xD. Tot i això, alguna vegada m'he empalmat i han sospitat.

Noia, 16 anys
De vegades em poso amb bolígraf una data per dir que és el dia que vaig sortir amb algú i així fer que els altres pensin que he tingut nòvio... Molt looser, ho sé.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: