Això és el que cobren els actors de Strangers Things per cada episodi

per Redacció, el 3 de juny de 2022 a les 06:00
El passat 27 de maig es va estrenar la primera part de la quarta i última temporada de Stranger Things. Fa gairebé 6 anys que va sortir a la llum la seva primera temporada, i avui dia continua sent tot un èxit.

Al llarg d'aquests anys, hem pogut veure créixer als seus actors principals, que molts d'ells eren uns nens quan van començar. Però sembla que no són els únics que han crescut, sinó que els seus sous també han anat augmentant amb el pas del temps.


Tot i que no són públics, diverses webs nord americanes han filtrat els seus salaris. Pel que fa als actors "adults", David Harbour va començar cobrant 80.000 dòlars per episodi i Winona Ryder 100.000. En l'actualitat, tots dos cobren uns 350.000 dòlars per capítol.

Sembla que l'actriu més cotitzada de la sèrie ha estat Millie Bobby Brown, que va començar cobrant uns 20.000 dòlars per capítol i, actualment, en cobra 250.000. Algunes webs expliquen que en aquesta última temporada el seu sou podria ser igual de David Harbour i Winona Ryder, però no hi ha cap confirmació.


Finalment, Finn Wolfhard (Mike), Gaten Matarazzo (Dustin), Caleb McLaughlin (Lucas) i Noah Schnapp (Will) cobren 250.000 dòlars per cada capítol mentre que Natalia Dyer (Nancy Wheeler), Joe Keery (Steve Harrington) i Charlie Heaton (Jonathan Byers) tenen un sou de 150.000 dòlars per episodi.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: