PATROCINAT

Vols ser actor o actriu de cine i sèries? Aprofita aquest juliol i prepara't! (sortegem 2 inscripcions gratis)!

per Redacció, el 2 de juny de 2022 a les 06:00
La indústria audiovisual està en seu millor moment i les sèries amb protagonistes adolescents no paren de produir-se. Endevines on està la seu de Netflix Europa… a Espanya! I oi que a tu t'ha passat pel cap aprendre a actuar davant de càmera?

Doncs si tens 2 o 4 setmanes lliures aquest juliol, descobreix la formació d’estiu de l'Estudi Karloff. A nosaltres ens encanta! Treballaràs i rodaràs professionalment 2 escenes i 2 monòlegs de sèries i pel·lícules, faràs jocs i exercicis d'improvisació, aprendràs a fer selftapes i t’enduràs les escenes editades! Tot això en només 10 dies!

Els grups es divideixen en iniciació i avançat en funció dels teus estudis, la teva edat i l’experiència que ja tinguis, així que hi ha lloc per a tothom: tant si estàs començant i és la teva primera vegada, o si ja has estudiat i vols seguir millorant! A més els grups són molt reduïts, de màxim 10 persones.

Quant dura? I horaris? Doncs pots escollir fer la formació als matins (de 10h a 14.30h) o a les tardes (de 16 a 20.30h), i pots fer o 2 setmanes o tot el mes! De fet, si fas les 4 setmanes no repetiràs cap professor/a, i, és clar, sortiràs amb el doble de material i el doble d’experiència!
 

I per què ens agrada tant l’Estudi Karloff? Perquè és l’única escola d'interpretació especialitzada en càmera, dirigida pels directors de càsting Pep Armengol (Killing Eve, Nacho XXL, Vicky Cristina Barcelona) i Luci Lenox (The One, Palomino, The Warrior Nun), i amb els caps d’estudi de joves Jaume Viñas (actor a “El amor en su lugar”, dramaturg del musical “La filla del mar”) i l’actriu Núria Deulofeu (“La Riera”, “Buga Buga”, “150 i una grossa”).

Totes les persones docents que tindràs estan treballant en produccions audiovisuals o teatrals, i en només aquests 4 anys que porta l’escola funcionant, ja han sortit joves alumnes que treballen en sèries com la Nona Soley (Bienvenidos a l’Eden, Entrevías), l’Ander Puig (protagonista actual de la sèrie Élite o la sèrie Ser o no ser), la Martina Pérez (Vis a Vis el Oasis), i en Biel Costa (Polònia, L’escanyapobres), entre molts d’altres!

Si t'agradaria formar-te a l'Estudi Karloff, omple aquest qüestionari sense cap compromís i es posaran en contacte amb tu. A més, fent el qüestionari pots GUANYAR UN CURS de dues setmanes per aquest estiu GRATUÏT! 

Si vols estar al dia de tots els cursos que fan, inclosa la formació anual, pots seguir-los al seu insta @estudikarloff, escriure'ls un mail a joves@estudikarloff.com o visitar la seva web.




Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: