Johnny Depp i Amber Heard es van difamar mútuament: ella pagarà 15 milions i ell dos

per L.G., el 1 de juny de 2022 a les 22:14
El cas judicial més mediàtic de Hollywood en les últimes dècades ja té veredicte. Johnny Depp i Amber Heard han estat declarats culpables de difamar-se mútuament. Malgrat tot, el jurat ha imposat una multa de 15 milions d'euros a l'actriu mentre que l'actor haurà d'abonar-ne dos. Les xifres se les pagaran un a l'altre.

En concret, els set membres del jurat popular han sentenciat que Heard va difamar el seu exmarit en un article a The Washington Post en què assegurava ser víctima de maltractament. En el cas de Depp, el jurat ha sentenciat que va difamar la seva exdona en un dels tres casos que s'estaven investigant.


Heard estava present a l'hora de llegir la sentència mentre que Depp no era a la sala. Les deliberacions van iniciar-se el passat divendres, després d'un mes i mig de judici. Es tracta d'una victòria de l'actor, malgrat que els advocats de Depp demanaven en un inici una indemnització de 47 milions d'euros. Heard, en una contrademanda, li'n demanava 100.

Depp i Heard es van conèixer durant el rodatge de la pel·lícula Els diaris del rom, quan l'actor nord-americà s'havia separat de la seva exdona, la també actriu, Vanessa Paradis. El maig de 2016, Heard va sol·licitar el divorci en mig de rumors que Depp havia estat violent amb l'actriu, arribant a llançar-li un telèfon mòbil a la cara, mentre que en altres àudios difusos pel diari The Daily Mail la mateixa actriu va reconèixer que havia agredit Depp.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: