Novetat a Whatsapp: canvis importants en els missatges enviats

per Redacció, el 2 de juny de 2022 a les 09:13
WhatsApp està desenvolupant una nova característica que permetrà als usuaris de l'aplicació editar els seus missatges de text un cop els hagin enviat, cosa que els evitarà haver-los d'eliminar per reescriure'ls. Altres aplicacions com Telegram, la seva màxima competència, ja ho permetien fa temps. Fa escasses setmanes, l'app va introduir una altra funció de Telegram: les reaccions als missatges.

La novetat apareixerà en un submenú amb opcions per al missatge en qüestió, juntament amb altres ja disponibles, com ara informació i copiar.


Aquesta nova eina ha estat avançada pel mitjà especialitzat WABetaInfo. El portal ha recordat que ja se'n va parlar el 2017, encara que WhatsApp la va acabar descartant dies després. Es desconeix si hi haurà un termini de temps determinat per poder fer l'edició del missatge després d'enviar-lo.

El mitjà esmentat descarta que s'introdueixi un historial d'edició dels missatges per comprovar-ne les versions modificades. Tot i això, reconeix que els plans de WhatsApp poden canviar de cara al seu desplegament definitiu. Aquesta nova característica encara està en fase de desenvolupament a la beta d'Android, si bé s'espera que arribi també a la d'iOS i d'escriptori.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: