Així és BeReal, una de les aplicacions "anti-Instagram" més de moda

per Redacció, el 14 d'agost de 2022 a les 06:00
BeReal és l'aplicació del moment i va néixer l'any 2020 amb la voluntat que la gent es mostrés real. Sense filtres, ni followers, ni likes, ni anuncis. És una de les denominades apps "anti-Instagram".

La funcionalitat de l'aplicació és diferent de totes les que coneixem. En un moment determinat, l'app et convida a fer-te una foto, utilitzant tant la càmera davantera com posterior. Un cop reps la notificació, tens 2 minuts per fer la foto i en 24 h s'eliminarà. Així doncs, el contingut només es pot compartir quan l'aplicació ho indica.


"Existeix una pressió per aparentar vides perfectes. Tot i això, moltes situacions imperfectes creen moments que valen la pena capturar i compartir. Per treure'ns aquest pes hem creat una app que no permet publicar selfies", asseguren els creadors de l'aplicació.

Per tant, la finalitat d'aquesta aplicació, com indica el seu nom, és mostrar-te real. La seva dinàmica aconsegueix que les fotos siguin espontànies i naturals. Es troba disponible tant a Android com iOS.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: